Anna Sarró neix a Barcelona, on cursa els seus estudis de dansa clàssica de la mà del professor Janusz Smolyski i altres tècniques com espanyol, contemporani, jazz i claqué a l'escola Rosita Segovia.

A partir de l'any 1983 s'especialitza en dansa contemporània estudiant amb Carl Paris,, Gerard Collins, Francesc Bravo, Anna Morin, Ray Tadio, Avelina Argüelles, Ramon Oller, Andreu Bresca, Miguel Lopez, etc. On acabarà els seus estudis a New York.

De tornada es titula en el curs Nacional de Medicina aplicada a la dansa (Alcoy) i en pedagogia impartit pels professors de l'escola cubana Alicia Alonso. Actualment, continua perfeccionant la tècnica en múltiples seminaris amb Meria Muñoz, Cesc Gelabert, Cerles Salas, etc.

A partir de 1991 co-dirigeix l'escola de dansa Clap's a Banyoles, simultàniament treballa a la llar d'infants Els Patufets i C.O.I.E.T. per a persones discapacitades amb dansa i psicomotricitat.

Del 1996 al 2000 co-dirigeix l’Eescola de Musica i Dansa de Banyoles i a partir del 2000 treballa com a professora de dansa contemporània a l’Escola Municipal de Dansa de Celrà. Es titula en Hipopresius.

Com a coreògrafa; funda la companyia Domus Dansa l'any 1995 on presenta diverses obres, entre elles: On és en Peter Pan?, Janum, etc. Col·labora amb diverses companyies de teatre, performances, músics, inauguracions, musicals, etc.

L'any 2005 descobreix el mètode Pilates que estudia durant dos anys per rebre la certificació, i fins l’actualitat treballa amb aquest mètode.